Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2h 30min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Balsamico-Schalotten
19h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Erdbeer-Curry-Ketchup
40min
Edelfischragout
35min
Spargel mit pikanter Erdbeersauce
50min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min