Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Remoulade
10 dk
Sauce Béarnaise
20 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 Std. 20 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1 Std. 30 Min
Thunfischpâté
4sa 20 dk
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk