Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa yakitori
- 100 g de salsa de soja japonesa
- 75 g de mirin
- 50 g de sake
- 35 g de azúcar
-
30
g de zumo de limón
veya 30 g de vinagre de arroz
Brochetas
- 400 g de contramuslo de pollo sin piel ni huesos
-
1
ramillete de cebolletas rectas tiernas (en trozos de 4 cm)
veya 4 puerros pequeños (en trozos de 4 cm) -
2
pellizcos de ito togarashi (isteğe bağlı)
veya 2 pellizcos de condimento de chile en polvo (isteğe bağlı) - 4 trozos de limón en gajos para servir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 933.8 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ternera teriyaki con arroz
1 Std. 40 Min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2 Std. 30 Min
Sopa thai de pollo
30min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30min
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1 Std.
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Ensalada vietnamita con rollitos de primavera
30min
Pato Pekín - China
1 Std. 30 Min
Sopa de fideos japoneses
1 Std. 15 Min