Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa yakitori
- 100 g de salsa de soja japonesa
- 75 g de mirin
- 50 g de sake
- 35 g de azúcar
-
30
g de zumo de limón
veya 30 g de vinagre de arroz
Brochetas
- 400 g de contramuslo de pollo sin piel ni huesos
-
1
ramillete de cebolletas rectas tiernas (en trozos de 4 cm)
veya 4 puerros pequeños (en trozos de 4 cm) -
2
pellizcos de ito togarashi (isteğe bağlı)
veya 2 pellizcos de condimento de chile en polvo (isteğe bağlı) - 4 trozos de limón en gajos para servir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 933.8 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40 min
Bibimbap (plato completo coreano)
1h 10 min
Ternera teriyaki con arroz
1 Std. 40 Min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1j
Solomillo de atún marinado en miso
30 min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 Std. 15 Min
Chop suey de gambas
1j
Nasi Goreng
50 menit
Sopa de fideos japoneses
1 Std. 15 Min
Fideos yakisoba con gambas
30 min
California roll - Japón
1j