Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 250 g de lait demi-écrémé
- 50 g de farine de blé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 120 g chair de crabe en conserve (poids net égoutté), émiettée
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Soufflé au fromage express
50min
Tourte saumon-oseille
1 Std. 15 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Crumble terre et mer
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Terrine de poisson
1 Std.
Gougères
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min