Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Axoa d'agneau
55min
Lotte à la provençale
50 Min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Encornets à la provençale
55min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Brandade de morue
24h 35min
Risotto au calamar
1h 30min