Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Cotriade
1 godz.
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Lotte à la provençale
50min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Crabes farcis
1 godz. 15 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Brandade de morue
24h 35min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Encornets à la provençale
55 min