Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Taro bread
4h 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Mantou buns
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2u. 30min
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min