Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Pineapple Tarts
1h 30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mantou buns
1h 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Egg Tarts
50min