![Dou sha bao (red bean paste buns) Dou sha bao (red bean paste buns)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3C0ACF8-AAE0-4D12-B1C8-FE7C91C33736/Derivates/6766781D-670F-401F-9C7F-93C25716A5D3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 141.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homemade Pandan Kaya
55 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Homemade Soy Milk
35min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Wholemeal Mantou
1h
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min