Cihazlar ve Aksesuarlar
Dou sha bao (red bean paste buns)
Hazırlık 40 dk
Toplam 9sa 30 dk
20 portions
Malzemeler
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
141.4 mg
Protein
4.3 g
Kalori
619.9 kJ /
147.6 kcal
Yağ
2.2 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
27.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Varoma: Global flavours
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 dk
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 dk
Homemade Soy Milk
35 dk
Quick Steamed Buns (Mantao)
1sa
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 dk
Soy milk
24sa 30 dk
Dou sha (red bean paste)
49sa 10 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Kaya (coconut jam)
1sa 10 dk
Pineapple Tarts
1sa 30 dk
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1sa
Homemade Pandan Kaya
55 dk