Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 141.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pineapple Tarts
1h 30min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Mantou buns
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Soy milk
24h 30min