Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- 5 - 7 dried chillies, to taste (deseeded if preferred)
- warm water, for soaking
- 30 g vegetable oil
- 120 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel seed
- Besin Değeri
- şuna göre 150 g
- Kalori
- 2314.3 kJ / 551 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Sambal chilli
35min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Sambal Belacan
10 Min