![Taiwanese traditional Pork floss Taiwanese traditional Pork floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Mala Bakkwa
4h 35min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Pork Balls
20min
Authentic Meat Floss
1h 40 min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Braised pork belly
55min