Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Sesame Crème
10 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min