![Pandan chiffon cake Pandan chiffon cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BF23ED7-9202-4A86-8D63-74DCCE24E6E2/Derivates/0a677378-ba00-4c34-a659-1eb96fc79a5d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pandan juice
- 100 g pandan leaves (see Tips)
- 250 g coconut water
Cake
- 220 g caster sugar
- 7 eggs, separated
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 280 g self-raising flour
- 20 g cornflour
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 252.1 mg
Alternatif tarifler
Steamed Tapioca Kuih
50min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min
Egg Tarts
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Soy milk
24 godz. 30 min
Homemade Pandan Kaya
55min