Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 15 dk
12 portions

Malzemeler

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • eggs separated
    7
  • caster sugar
    220 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 252.1 mg
Protein 6.8 g
Kalori 1483.4 kJ / 353.2 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 38.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...