Cihazlar ve Aksesuarlar
Pandan chiffon cake
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 15 dk
12 portions
Malzemeler
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
252.1 mg
Protein
6.8 g
Kalori
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Yağ
19.9 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
38.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
German Cookies
1h 10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Soy milk
24h 30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Pandan Kaya
55min