Pandan chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Pandan chiffon cake

3.1 (56 değerlendirme)

Malzemeler

Pandan juice

  • 100 g pandan leaves (see Tips)
  • 250 g coconut water

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 7 eggs, separated
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 280 g self-raising flour
  • 20 g cornflour
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1483.4 kJ / 353.2 kcal
Protein
6.8 g
Karbonhidrat
38.1 g
Yağ
19.9 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Lif
0.6 g
Sodyum
252.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler