Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g yulaf gevreği
- su
- 700 g su (bk.öneriler), yulafların üzerini 2-3 parmak geçecek kadar ekstra su
- 2 hurma, büyük ve yumuşak, (bk. öneriler) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 715 g
- Kalori
- 2056.2 kJ / 489.6 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 13.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hurmalı Yulaf Lapası
15 min
Badem Sütü
6h 10min
Öğütülmüş kahve
5 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Hindistan Cevizi Sütü
15 min
Etli ve Biralı Turta
1hod. 40min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1h 5min
Pudra Şekeri
5 Min
Çikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8 godz. 15 min
Buharda Göz Yumurta
15 min