Cihazlar ve Aksesuarlar
Hamsi Buğulama
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş, servis etmek için eksra sğan200 g
-
domates ikiye bölünmüş, servis etmek için ekstra domates150 g
-
zeytinyağı40 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber¾ tk
-
pul biber½ tk
-
limon suyu20 g
-
hamsi, bütün, taze kafası ve içi ayıklanmış, kılçıklı veya kılçıksız800 g
-
limon dilimlenmiş½
-
soğan dilimlenmiş
-
maydanoz, taze ayıklanmış2 dal
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
37 g
Kalori
1212.5 kJ /
289.4 kcal
Yağ
14.1 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1sa 30 dk
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk