Cihazlar ve Aksesuarlar
Hamsi Buğulama
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş, servis etmek için eksra sğan200 g
-
domates ikiye bölünmüş, servis etmek için ekstra domates150 g
-
zeytinyağı40 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber¾ tk
-
pul biber½ tk
-
limon suyu20 g
-
hamsi, bütün, taze kafası ve içi ayıklanmış, kılçıklı veya kılçıksız800 g
-
limon dilimlenmiş½
-
soğan dilimlenmiş
-
maydanoz, taze ayıklanmış2 dal
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
37 g
Kalori
1212.5 kJ /
289.4 kcal
Yağ
14.1 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 dk
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Naneli Bezelye Köfteleri
45 dk
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
İrmikli Puding
15 dk
Buğday Unlu Tortilla
1sa 10 dk