
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g soğan ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 300 g olgun domates küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g kırmızı biber küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 yk karışık kurutulmuş ot (ör. kekik, biberiye, mercanköşk, fesleğen, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 2 tutam taze toz karabiber
- 300 g patlıcan küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g kabak küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 101 kcal / 422 kJ
- Protein
- 3 g
- Yağ
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş kabak
35 dk
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 dk
Musakka
1sa 10 dk
Pirinç salatası
1sa
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Mercimek musakka
2sa 20 dk
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Fırın Mücver
50 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 dk