Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 75 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 200 g kuru fasulye, haşlanmış
- 1 tutam kimyon, toz (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı, servis etmek için ekstra zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 296.4 kJ / 70.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Acı Biberli Kek
2h
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Kıyma
35 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Bebek Bisküvisi
30 min