Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, cut in halves
- 400 g lamb shoulder meat, preferably bone in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breast fillets, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or mutton spicy sausages (e.g. merguez) (isteğe bağlı)
- 400 g courgettes, unpeeled, cut in slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g chickpeas, canned, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
veya 1 - 2 tsp chilli paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 11.7 g
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Floating Islands
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Steamed potato frittata
1 Std. 15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Spicy turkey skewers
1 Std.
Porridge with fresh fruit
15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Steamed rice
25 min