Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground dried ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika powder
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 100 g red lentils
- 800 g crushed tomatoes, canned
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulghur and lentil soup
1h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Chickpea soup with spinach
40min
Bulghur
35min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Cabbage soup
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min