Cihazlar ve Aksesuarlar
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 portions
Malzemeler
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.3 g
Kalori
951 kJ /
227 kcal
Yağ
17.9 g
Karbonhidrat
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dining in with Friends
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min