Uyumlu sürümler
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Rhubarb Fool
1h 10min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35 min
Tarte au Citron Reconstructed
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min