Uyumlu sürümler
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Fougasse
2h
Béarnaise Sauce
20 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Watercress Soup
25 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lemon Posset
2u. 40min