Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
TM31 TM5 TM6

Turkey roulade with pancetta and porcini sauce

4.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 sprig fresh rosemary
  • 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
  • 8 processed cheese slices
  • 260 g pancetta, sliced
    veya 260 g prosciutto, sliced
  • 1 garlic clove
  • 1 shallot, cut in half
  • 30 g butter
  • 300 g water
  • 200 g dry white wine
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
  • 5 drops Worcestershire sauce
  • 50 g cream, min. 30% fat
  • 2 pinches freshly ground black pepper

Besin Değeri
şuna göre 8 portions
Kalori
14238 kJ / 3403 kcal
Protein
263 g
Karbonhidrat
16 g
Yağ
255 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler