![Turkey roulade with pancetta and porcini sauce Turkey roulade with pancetta and porcini sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC5CB4E5-8436-4D04-9139-84645CE06940/Derivates/17179503-D1EC-4DA9-B43D-98142F795961.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
veya 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 255 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Floating Islands
40 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Custard Layers
2h 20 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Değerlendirme yok
Browned Turkey Strips
15min
Plum slice
1 Std. 30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Mr. Tomato Head
1 Std.
Champagne Grapefruit Sorbet
8 Std. 15 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min