Caribbean stew and Steamed rice cups
TM6 TM5

Caribbean stew and Steamed rice cups

4.7 ( 16 değerlendirme )

Malzemeler

Caribbean stew

  • 800 g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),
    veya 800 g boneless stewing lamb cut in pieces (3-4 cm)
  • 50 g orange juice, freshly squeezed (1 orange)
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (½ lemon)
  • 60 g Worcestershire sauce
  • 3 garlic cloves
  • 150 g onions cut in halves
  • 180 g celery stalks cut in pieces
  • 2 - 4 sprigs fresh coriander
  • 2 - 3 pinches dried oregano
  • 2 fresh bay leaves
    veya 1 dried bay leaf
  • 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
  • 25 g oil
  • 20 g raw cane sugar
    veya 20 g brown sugar
  • 50 g tomato purée (concentrated)
  • 1 ½ tsp salt
  • 450 g water

Steamed rice cups

  • 160 g basmati rice
  • 400 g water
  • 4 pinches salt
  • 4 tsp oil
    veya 4 tsp butter

Besin Değeri
şuna göre 1 portions
Kalori
581 kcal / 2438 kJ
Protein
45 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
45 g
Lif
3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler