Uyumlu sürümler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
veya 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
veya 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Lemonade
5min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Versatile smooth soup
45 min
Berry foam
10min
Creamy mushroom soup
20 min
Basic bread dough
5min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Steamed rice
25min