Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
veya 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
veya 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Tofu stew
30 Min
Baked Oatmeal Niçoise
40 λεπτ.
Millet cashew stir-fry
30 Min
Koshari stew
45min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 phút
Vegetable pilaf
1h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Apple punch
30 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Soy bolognese
40 λεπτ.