Cihazlar ve Aksesuarlar
Paella with kidney beans
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
100 g frozen green peas, defrostedfresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbs de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
60 g black olives, pittedKalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11 g
Kalori
1649 kJ /
391 kcal
Yağ
14 g
Lif
11 g
Karbonhidrat
55 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vibrant Vegan
10 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 dk
Chili non Carne
1sa
Lentil loaf
1sa 55 dk
Pumpkin and Spinach Pie
1sa 35 dk
Tofu stew
30 dk
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk
Vegan bean burger
1sa 20 dk
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1sa 30 dk
Lentil and spinach soup
50 dk
Red Pepper and Apple Spread
35 dk
Tofu Stew
30 dk
Soy bolognese
40 dk