Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (isteğe bağlı)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 12.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Hummus van rode biet
10 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Bloemkool korma
2h 20min
Boekweit met champignons
25 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Moussaka met linzen
2h 20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Viscurry
35 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min