Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Beef Wellington
10h 10min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Appels met cidersabayon
Değerlendirme yok
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min