![Vegan butter Vegan butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a1c29339-c0ef-4557-bc9b-5b65cafc1650/Derivates/8f970bac-93d7-4a99-b4f0-7cf08cae3b1f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaking
- 60 g raw cashews
- ¼ tsp sea salt
- filtered water, to soak
- 3 tsp lecithin granules (see Tips)
- 2 tbsp boiling water
Butter
- 100 g coconut oil (see Tips)
- ½ tsp apple cider vinegar
- ¼ tsp sea salt
- 140 g filtered water
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 pinch ground turmeric
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7098 kJ / 1696.5 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 182.8 g
- Doymuş Yağ
- 99.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 953.1 mg
Alternatif tarifler
Vegan mayonnaise
15min
Vegan tiramisu
3hod. 20min
Tofu 'sour cream'
5min
Plant-based béchamel sauce
10min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan custard
15min
Stretchy melty cheese
20 Min
Plant-based parmesan
5min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Cashew sour cream
10min