Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weißweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 9.2 g
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1 godz. 40 min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 godz. 40 min
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45min