Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min