Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 Std. 30 Min