Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
veya 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1409.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Papas arrugadas con carajacas y mojo picón
25 Std.
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 Min
Brochetas de emperador al jengibre
50 Min
Mazamorra cordobesa
10 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Salmorejo
10 Min
Tomate frito
25 Min
Mojo picón
5 Min
Papas arrugadas con mojo verde
45 Min
Papas y aceitunas negras aliñás
25 Std.
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min