Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
veya 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade
35 Min
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25 min
Hollerkoch
2h 50min
Marillenstrudel
1 godz. 45 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Rotkraut
1hod.
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Kräutertopfen
15min
Grünkernaufstrich
20 Min
Liptauer
15min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min