Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
veya 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkraut
1 Std.
Powidl
8h
Hollerkoch
2h 50min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 Min
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Süßer Marillensenf
55min
Pusztasalat
1 Std.
Kürbisketchup
2h 5min
Orangenpaste
30 Min
Krautsuppe
55min