Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nockerl
- 100 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Dinkelgrieß
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
Suppe
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Butter zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Vogerlsalat
- 100 g Schlagobers
- 30 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rucola Suppe
25min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min