Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nockerl
- 100 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Dinkelgrieß
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
Suppe
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Butter zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Vogerlsalat
- 100 g Schlagobers
- 30 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Krautsuppe mit Speck
40 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 Std.
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Basilikumsuppe
25 min
Schinken-Käse-Rauten
35 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min