Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Exotische Spitzkohlsuppe
30 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min.
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 Min