Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Seafood-Eintopf
50 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10 min
Muschelsuppe
40 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Fischsuppe
1u. 40min
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min