Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Champignoncremesuppe
20 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1h 45 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Fischbrühe
30 min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min