Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein
- 30 g Anisschnaps (z.B. Pernod)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 500 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 20 - 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Nordische Minestrone
30 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Muschelsuppe
40 min
Fisch-Minestrone
50min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Andalusische Fischsuppe
50min