Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 550 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 50 g de sucre en poudre blond
Le jour même
- 50 g de sucre en morceaux
- 15 g d'amandes décortiquées
- 75 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 125 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre blond
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena®
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1804 kJ / 433 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 godz. 40 min
Tartelettes aux quetsches
45min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Gâteau aux quetsches
45min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Spätzles aux girolles
50min
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min