Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (isteğe bağlı)
veya 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (isteğe bağlı) - 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Foie gras sous-vide
72 Std.
Mouclade charentaise
40 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Beurre d'anchois
1h 10min
Foie gras de canard
72 Std.
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1h 30min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480sa 20 dk
Bisque de crevettes
30min
Sauce armoricaine
1h
Iles flottantes
1h