Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (isteğe bağlı)
veya 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (isteğe bağlı) - 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Terrine de campagne
4h 30 min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Fleurs de courgette farcies aux bulots, moutarde et crème de courgette
1 Std. 5 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Sauce gribiche
15 Min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72 godz.