Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 25 g de calvados
- 25 g de beurre demi-sel, pour le plat
- 6 œufs
- 250 g de sucre en poudre blond
- 1000 g de lait
- 250 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1596.6 kJ / 379.2 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 60.2 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 140.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far aux pruneaux
1h 5min
Gâteau de semoule
2h 45min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Far aux abricots
1h 15min
Œufs au lait
50 min
Far breton aux pruneaux
2h
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Far aux pommes
1h