Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g red lentils
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1011.9 kJ / 241.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 57.8 mg
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Danish Split Pea Soup
1h
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min