Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
- 3 juniper berries (isteğe bağlı)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grisons Barley Soup
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2j
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Beef Goulash Soup
1h 15min