Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée

Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée

4.5 36 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • onions quartered
    100 g
  • bacon lardons
    100 g
  • pork fillet
    500 - 600 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    1 - 1 ½ tsp
  • smoked lean bacon (60-80 g)
    6 - 8 slices
  • sauerkraut, preserved
    500 g
  • dried bay leaf (isteğe bağlı)
    1
  • juniper berries (isteğe bağlı)
    3
  • water
    500 g
  • potatoes cut in pieces (3 cm)
    750 g
  • frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
    3 Tbsp
  • onions sliced
    250 g
  • milk
    140 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • ground nutmeg to taste
    2 - 3 pinches

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 590 kcal / 2467 kJ
Protein 47 g
Yağ 25 g
Karbonhidrat 37 g
Lif 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...