Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
veya ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Basque Chicken
1h 10 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 phút
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5 min
Greek Style Pork Stew
30 phút
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 phút
Beef in Stout
1h 40min