Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
veya ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Sautéed Pork with Cider
55min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 dk
Chicken Curry with Spinach
1sa 5 dk
Chicken Garam Masala
50 dk
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1sa 10 dk
Smoky Pork and Beans
3hod.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 dk
Beef in Stout
1óra 40p
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken and Chorizo Hotpot
45 λεπτ.