
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (isteğe bağlı)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
250 kcal /
1047 kJ
Protein
29 g
Yağ
7 g
Karbonhidrat
11 g
Lif
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda