Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
veya ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Tomato basil chicken stew
35min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef Goulash
2 godz. 45 min