
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cannelloni
- 80 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.150 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 100 g prosciutto cut into pieces, or chorizo, casing removed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 500 g pork mince
- 1 tsp sweet paprika
- 50 g breadcrumbs
- 1 egg
- 1 tsp sea salt to taste
- 1 tsp ground black pepper to taste
- 18 - 22 cannelloni shells
Vegetable sauce
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 2 sprigs fresh oregano leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 celery stalk cut into quarters
- 100 g sweet potato peeled and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 carrot cut into quarters
- 100 g zucchini cut into quarters
- 100 g red capsicum deseeded and cut into quarters
- 80 white wine or red wine
- ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned whole peeled tomatoes or tomato passata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 541.5 kcal / 2274.5 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Yağ
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 42.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 1343.8 mg