Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 Std.
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 Std.
Kichererbsensalat
15 Min
Gemüse-Weizen-Salat
45 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.