Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Gemüse-Weizen-Salat
45 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Kürbis-Taboulé
10 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min