Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40 min
Himbeer-Maki mit Sweet-Chili-Dip
1 godz. 20 min
Crème brûlée
2h 30min
Safran-Aioli
40 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Weißweinsuppe
45 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Thunfischpâté
4h 20min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 godz. 10 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min