Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2h 30min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
40min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Parmesansüppchen
25min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Béarnaise
15min
Kräuterrisotto
45min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min