Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Risotto
30 min
Basilikumpesto
10 min
Tomatenrisotto
50min
Rucola-Risotto
35min
Risotto mit Basilikum
40 min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10 min
Risotto alla Milanese
35min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Piccata Milanese
30 min