Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Serrano-Schinken, in Streifen
- 40 g Pecorino, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2637 kJ / 630 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Bärlauch-Risotto
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Fenchel-Risotto
35min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min