Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Birnen, weich, geschält, in Stücken
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schinkenwürfel, mager
- 250 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- 70 g Gorgonzola, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2048 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 Min
Mais-Risotto
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1hod.
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 min
Erdbeer-Risotto
25 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min