Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto milanese
35 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min