Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterrisotto
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min