Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2664 kJ / 636 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Spaghettini mit Paprika
1h
Auberginen-Pasta
30min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Spaghetti alla "Norma"
35min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min