Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Birnen, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Sahne
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Nudeln (z.B. Fussili)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3437 kJ / 821 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min