Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Birnen, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Sahne
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Nudeln (z.B. Fussili)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3437 kJ / 821 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Gorgonzola-Sauce
20 min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min