Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Spanische Erdäpfeltortilla
50min
Spinat-Empanada
1 godz.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Gefüllte marokkanische Brote
2 godz. 45 min
Spargel-Quiche
1 godz. 10 min
Polenta-Pie
1 godz. 50 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 godz.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Moussaka
1 godz. 55 min