Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Gefüllte Auberginen
1 Std.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4h 45min
Falafel mit Tomatenrelish
9 Std.
Tomatentarte à la Provence
55 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.