Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 1000 g d'aubergines, coupées en rondelles
- 100 g de gros sel
- 500 g de tomates, coupées en deux
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'huile d'olive
-
500
g de viande d'agneau, hachée
veya 500 g de viande de mouton, hachée - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure (isteğe bağlı)
La sauce béchamel au fromage de brebis
- 100 g de fromage de brebis, sec
- 40 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2453 kJ / 590 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 44.3 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moussaka
1h 40min
Mini-tourtes agneau aubergine
1 godz. 30 min
Boulettes d'agneau aux herbes
40min
Moussaka
2 godz. 30 min
Cannelloni au brocciu
1u.
Aubergines à la bonifacienne
2h
Ma moussaka "désorientée"
1 godz. 30 min
Moussaka
1h 45min
Pastilla poulet-poivron rouge
1h 25min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 Std. 40 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min