
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 1000 g d'aubergines coupées en rondelles
- 100 g de gros sel
- 500 g de tomates coupées en deux
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 100 g d'huile d'olive
-
500
g de viande d'agneau hachée
veya 500 g de viande de mouton hachée - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure (isteğe bağlı)
La sauce béchamel au fromage de brebis
- 100 g de fromage de brebis sec
- 40 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 590 kcal / 2453 kJ
- Protein
- 26 g
- Yağ
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Lif
- 6 g