Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 20 grains de poivre
- 600 g de poireau, coupé en tronçons (5 cm)
- 30 g de beurre doux
- 20 g de farine de blé
- 230 g de lait
- 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1015 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1hod.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45 min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1hod. 30min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Poireaux vinaigrette
35min
Chou-fleur en soufflé
55min
Asperges à la flamande
25min
Chou vapeur (300 g)
15min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min