Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Bulgur, fein
- 120 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Minze, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Zitrone, Saft ausgepresst
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 200 g Strauchtomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 651 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20 min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Hummus
20 Min
Hummus
10 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Bulgursalat - Kısır
1 Std.